Kategóriák
Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Vásárlási feltételek

Általános szerződési feltételek

Általános Szerződési Feltételek

Kérjük, tanulmányozza át az alábbi tudnivalókat!

Az Általános Szerződési Feltételeket letölhető formában ITT>>> találja. Kérjük, töltse le és tanulmányozza át!

Ön a Teaklipper Webáruház internetes áruházában leadott megrendelésével a Tearaktár Kft. vásárlója lesz.

 Teaklipper Webáruházban történő megrendelés írásban kötött szerződésnek minősül. A megrendeléseket (megkötött szerződéseket) nyilvántartjuk, azok a rendelési szám alapján későbbiekben bármikor visszakereshetőek.

A  Teaklipper Webáruház Magyarországon működik, a webáruház nyelve magyar.

A  Teaklipper Webáruház termékköre:

A Teaklipper Online Teaboltban szálas teák különböző fajtái (hagyományos fekete teák, zöld teák, fehér teák, oolong teák, ízesített fekete teák, zöld teák, fehér teák, oolong teák, rooibos teák, gyümölcsteák, lapacho teák, mate teák, welness teák, herba teák) teázáshoz kapcsolódó kiegészítők (pl. szűrők), porcelánok, teás dobozok, cukrok, ízesítők, mézek, illetve szemes kávé, kapszulás és kávépárnás kávé, instant kávé, kakaó. 

A  Teaklipper Webáruház üzemeltetője

Tearaktár Kft.

Székhely: 9025 Győr, Kereszt u. 7.
Levélcím: 9025 Győr, Kereszt u. 7.
Telefon: +36 70 4348369,
E-mail: teabolt(kukac)teaklipper.hu
Kapcsolattartó: Balogh Zoltán
Adóigazgatási szám: 23829255-2-08
Cégjegyzékszám: Győr-Moson-Sopron Megyei Bíróság 08-09-023157
Bankszámlaszám: OTP 11737007-23712458

Az eladó

Tearaktár Kft.

Székhely: 9025 Győr, Kereszt u. 7.
Levélcím: 9025 Győr, Kereszt u. 7.
Telefon: +36 70 4348369,
E-mail: teabolt(kukac)teaklipper.hu
Kapcsolattartó: Balogh Zoltán
Adóigazgatási szám: 23829255-2-08
Cégjegyzékszám: Győr-Moson-Sopron Megyei Bíróság 08-09-023157
Bankszámlaszám: OTP 11737007-23712458

Teaklipper Webáruház tárhelyszolgáltatója

A tárhely-szolgáltató neve: UNAS Online Kft.
A tárhely-szolgáltató címe: 9400 Sopron, Major köz 2. I/15
A tárhely-szolgáltató e-mail címe: unas(kukac)unas.hu
A tárhely-szolgáltató weboldala: www.unas.hu

A szerződés tárgya

A Tearaktár Kft. által a  Teaklipper Webáruház néven üzemeltetett internetes áruházban található valamennyi árucikk.
Az árucikkek tulajdonságait, jellemzőit az árucikkhez tartozó konkrét oldalon tudhatja meg. A termékek mellett megjelenő képek illusztrációnak minősülnek, esetenként eltérhetnek a valóságtól. 


A vételár kiegyenlítése

Készpénzben az áru átvételekor

Személyes átvétel esetén a termék átvételekor, számla ellenében, készpénzben fizetheti ki a termékeket.

Bankkártyás fizetéssel

Ideiglenesen nem működik

Banki előreutalással

A megrendelt áru ellenértékét a vásárló  a Tearaktár Kft. bankszámlaszámára utalja (Bankszámlaszám: OTP 11737007-23712458 ) A megrendelt termék kiszállítása a pénz beérkezését követően történik. A szállítási határidő is ettől az időponttól számítandó.

Utánvétellel

A megrendelt áru ellenértékét és a szállítás költségét az áru kézhezvételekor, számla ellenében, a futárnak készpénzben kell kiegyenlíteni. Kérjük, hogy az áru átvételekor minden esetben győződjön meg arról, hogy a termék csomagolása sértetlen! Ha a csomag láthatóan sérült, vagy nyitott, tagadja meg a csomag átvételét, és azonnal értesítsen minket!

A csomag ellenértéke kifizethető egyes átvételi pontokon bankkártyával is. (csomagpontok, csomag automaták, postahivatalok)

Az utánvétellel történő vásárlásnak külön díja van, amely nem része a szállítási díjnak és a számlán külön sorban (utánvétel) kerül feltüntetésre. Részletek a szállítási feltételek menüpont alatt. LINK>>>

Szállítási feltételek, határidők

A szállítás csak magyarországi címre lehetséges.

A megrendelő adatainak megadásakor egy olyan szállítási címet kell közölni, ahol a megadott szállítási napon (a rendelés befogadásától számított 2-3 munkanap) NAPKÖZBEN, 8.00-18.00 között fogadni tudják a küldeményt!
Amennyiben a rendelt termék valamelyike nincs raktáron, akkor a munkatársunk e-mail-ben vagy telefonon értesíti a megrendelőt arról, hogy melyik termékre kell várni és mikor várható a szállítás
Fontos megadni egy olyan telefonszámot is, ahol napközben akár cégünk, akár a futárszolgálat munkatársai elérhetik a megrendelőt a csomaggal kapcsolatos bármilyen esetlegesen felmerülő nehézségek kezelése érdekében.

Hétvégeken és ünnepnapokon nincs szállítás.

Amennyiben valamilyen okból a megrendelő illetve a feltüntetett címzett nem tartózkodik a megadott helyen a kiszállítás időpontjában, a futárszolgálat a megrendelő által megadott telefonszámon egyeztet vele a küldemény ismételt kiszállításával kapcsolatban, illetve értesítőt hagy a helyszínen a telefonszám feltüntetésével, hogy a későbbi kézbesítés megbeszélhető legyen.

A rendelt termékeket a GLS futárszolgálat vagy a FoxPost csomagautomata rendszer szállítja el a megrendelőnek.

A szállítási és kezelési díj pontos összege a SZÁLLÍTÁS menüpont alatt található(LINK>>>)

Garantáljuk, hogy minden esetben a megrendelő érdekeit tartjuk a legfontosabbnak. A rendeléseket gyorsan és precízen kezeljük. Néhány esetben a mi hibánkon kívül (pl. ha a megrendelő nem ad meg telefonszámot és több e-mail-ünkre sem válaszol) nem tudjuk a rendelést kellő sebességgel feldolgozni. Minden olyan esetet, amikor a rendelést a mi vagy a beszállítónk hibájából nem teljesítettük vagy rontottuk el, teljes rugalmassággal kezelünk vagy pénz visszafizetési garanciával élünk.

Az árucikkek cseréje

Ha a megrendelt termék hibás, esetleg a szállítás során megsérült, akkor azt díjmentesen kicseréljük. Abban az esetben, ha ezt a lehetőséget nem kívánja igénybe venni, a termékek vételárát visszatérítjük Önnek.
Amennyiben nem elégedett a Teaklipper Online Teabolt és Webáruházban vásárolt termékkel, minden egyes terméket - akár külön-külön is - visszaküldheti, a vásárlástól számított 14 munkanapon belül. Ez esetben a teljes vételárat visszatérítjük. A 14 munkanap számítása a termék szállítótól történő átvételtől indul. 

Élelmiszerbiztonsági okokból eredeti csomagolásukból felbontott, élelmiszernek minősülő termékek (tea, kávé, kakaó, csokoládé, italporok, cukrok, cukrászati termékek, stb.) kivételt képeznek a csere és a visszavásárlás alól. A felbontott csomagolású termékeket nem áll módunkban visszacserélni.

A Tearaktár Kft. fenntartja a jogot, hogy amennyiben egy címről visszakapja a küldeményt, akkor a kiküldés újbóli kérésére a megrendelést a szállítási díj újbóli felszámolásával teljesíti, illetve a továbbiakban arra a névre és címre csak előre fizetés esetén teljesíti a megrendeléseket.
 

Elállás joga

A Tearaktár Kft. a szolgáltatás terén etikusan és törvényesen a fogyasztók érdekeit szem előtt tartva a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól rendeletben foglaltak szerint jár el.

A fenti kormányrendelet értelmében a vásárló a termék kézhezvételét követő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Elállási szándékát telefonon, e-mailben, ajánlott levélben jelezheti. Ilyen esetben a terméket - élelmiszer esetén eredeti, sértetlen csomagolásban - köteles visszajuttatni az eladónak. A visszaküldés költsége a vásárlót terheli. A termék visszaérkezése után az eladó a termék teljes vételárát (az eredeti szállítási költséggel együtt) 30 napon belül visszatéríti.

A törvény teljes szövegét itt találja: LINK>>>

A Nemzeti Fogysztóvédelmi Hatóság honlapján az internetes kereskedelemmel kapcsolatban további információkat talál ITT>>>

A Teaklipper Online Teabolt minden ilyen esetben a kölcsönös megértés alapján jár el, a lehető legjobb megoldásra törekszik

Az elállási szándék jelzéséhez az alábbi nyilatkozatminta használható fel:

Elállási/Felmondási nyilatkozatminta

(csak a szerződéstől való elállási/felmondási szándék esetén töltse ki és juttassa vissza)

Címzett: Tearaktár Kft. 9025 Győr, Kereszt u. 7.

Alulírott/ak kijelentem/kijelentjük, hogy gyakorlom/gyakoroljuk elállási/felmondási jogomat/jogunkat az alábbi termék/ek adásvételére vagy az alábbi szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés tekintetében:

Szerződéskötés időpontja /átvétel időpontja: 

A fogyasztó(k) neve:
A fogyasztó(k) címe:
A fogyasztó(k) rendelés azonosítója: 

A fogyasztó(k) aláírása: (kizárólag papíron tett nyilatkozat esetén)

Kelt:
 

Panaszok kezelése

Vásárló a termékkel, a webáruházban történő vásárlással vagy az Üzemeltető tevékenységével kapcsolatos észrevételeit, kifogásait az Üzemeltető, a Tearaktár Kft. vevőszolgálati elérhetőségein jelentheti be. A Tearaktár Kft. mindent megtesz azért, hogy a Vásárló panasza mindkét fél megelégedésére rendezve legyen.

A vevőszolgálati elérhetőségek:

Vevőszolgálat postacíme: 9025 Győr, Kereszt u. 7.
Vevőszolgálat telefonszáma: +36 70 4348369,
Vevőszolgálat e-mail címe: teabolt(kukac)teaklipper.hu
Vevőszolgálat telefonos elérhetősége: hétköznap: 09:00 – 16:00
Vásárló a termékkel vagy az Üzemeltető tevékenységével kapcsolatos panaszát a fenti elérhetőségek valamelyikén jogosult bejelenteni.

A Vásárló panaszát szóban vagy írásban közölheti.

Az Üzemeltető a szóbeli panaszt azonnal megvizsgálja, és szükség szerint orvosolja. Ha a Vásárló a panasz kezelésével nem ért egyet, vagy a panasz azonnali kivizsgálása nem lehetséges, az Üzemeltető a panaszról és az azzal kapcsolatos álláspontjáról jegyzőkönyvet vesz fel, annak egy másolati példányát a Vásárlónak átadja, telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési szolgáltatás felhasználásával közölt panasz esetén a Vásárlónak legkésőbb az érdemi válasszal egyidejűleg megküldi.

Az írásbeli panaszt az Üzemeltető a beérkezését követően harminc napon belül írásban megválaszolja. A panaszt elutasító álláspontját az Üzemeltető minden esetben köteles megindokolni.

További jogérvényesítési lehetőségek

Az Üzemeltető és a Vásárló között létrejött szerződések esetében az alábbi jogérvényesítési lehetőségek állnak a fogyasztó rendelkezésére:

Panasztétel a fogyasztóvédelmi hatóságnál: fogyasztói jogsértés esetén a Vásárlónak lehetősége van panasztételre a fogyasztóvédelmi hatóságnál, aki a panasz elbírálása alapján dönt a fogyasztóvédelmi eljárás megindításáról. (www.nfh.hu)

Békéltető testület: a termék minőségével, biztonságosságával, a termékfelelősségi szabályok alkalmazásával, a szolgáltatás minőségével, továbbá a felek közötti szerződés megkötésével és teljesítésével kapcsolatban (fogyasztói jogvita) a Vásárlónak lehetősége van békéltető testülethez fordulni.

A vállalkozás székhelye szerint illetékes békéltető testület:

Győr-Moson-Sopron Megyei Békéltető Testület
Székhelye: 9021 Győr, Szent István út 10/A.
Levelezési címe: 9001 Győr, Postafiók 673
E-mail cím: bekeltetotestulet@gymskik.hu
Telefon: +36 (96) 520-217
Fax: +36 (96) 520-218

Az online vitarendezés lehetőségéről a Budapesti Békéltető Testület honlapján lehet információhoz jutni.
A honlap ezen a linken érhető el:
http://www.bekeltet.hu

További békéltető testületek elérhetőségei

Bács-Kiskun Megyei Békéltető Testület
Címe: 6000 Kecskemét, Árpád krt. 4.
Telefonszáma: (76) 501-525, (76) 501-500
Fax száma: (76) 501-538
Név: Mátyus Mariann
E-mail cím: bkmkik@mail.datanet.hu;
**********************************************
Baranya Megyei Békéltető Testület
Címe: 7625 Pécs, Majorossy Imre u. 36.
Levelezési címe: 7602 Pécs, Pf. 109.
Telefonszáma: (72) 507-154
Fax száma: (72) 507-152
Név: Dr. Bodnár József
E-mail cím: bekelteto@pbkik.hu;
**********************************************
Békés Megyei Békéltető Testület
Címe: 5601 Békéscsaba, Penza ltp. 5.
Telefonszáma: (66) 324-976, 446-354, 451-775
Fax száma: (66) 324-976
Név: Dr. Bagdi László
E-mail cím: bmkik@bmkik.hu;
**********************************************
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Békéltető Testület
Címe: 3525 Miskolc, Szentpáli u. 1.
Telefonszáma: (46) 501-091, 501-870
Fax száma: (46) 501-099
Név: Dr. Tulipán Péter
E-mail cím: kalna.zsuzsa@bokik.hu;
***********************************************
Budapesti Békéltető Testület
Címe: 1016 Budapest, Krisztina krt. 99.
Telefonszáma: (1) 488-2131
Fax száma: (1) 488-2186
Név: Dr. Baranovszky György
E-mail cím: bekelteto.testulet@bkik.hu;
***********************************************
Csongrád Megyei Békéltető Testület
Címe: 6721 Szeged, Párizsi krt. 8-12.
Telefonszáma: (62) 554-250/118 mellék
Fax száma: (62) 426-149
Név: Dékány László, Jerney Zoltán
E-mail cím: bekelteto.testulet@csmkik.hu;
************************************************
Fejér Megyei Békéltető Testület
Címe: 8000 Székesfehérvár, Hosszúsétatér 4-6.
Telefonszáma: (22) 510-310
Fax száma: (22) 510-312
Név: Kirst László
E-mail cím: fmkik@fmkik.hu;
************************************************
Győr-Moson-Sopron Megyei Békéltető Testület
Címe: 9021 Győr, Szent István út 10/a.
Telefonszáma: (96) 520-202; 520-217
Fax száma: (96) 520-218
Név: Horváth László
E-mail cím: bekeltetotestulet@gymskik.hu;
************************************************
Hajdú-Bihar Megyei Békéltető Testület
Címe: 4025 Debrecen, Petőfi tér 10.
Telefonszáma: (52) 500-749
Fax száma: (52) 500-720
Név: Dr. Hajnal Zsolt
E-mail cím: info@hbkik.hu;
************************************************
Heves Megyei Békéltető Testület
Címe: 3300 Eger, Faiskola út 15.
Levelezési címe: 3301 Eger, Pf. 440.
Telefonszáma: (36) 416-660/105 mellék
Fax száma: (36) 323-615
Név: Pintérné Dobó Tünde
E-mail cím: tunde@hkik.hu;
************************************************
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Békéltető Testület
Címe: 5000 Szolnok, Verseghy park 8.
Telefonszáma: (56) 510-610
Fax száma: (56) 370-005
Név: Dr. Lajkóné dr. Vígh Judit
E-mail cím: kamara@jnszmkik.hu;
************************************************
Komárom-Esztergom Megyei Békéltető Testület
Címe: 2800 Tatabánya, Fő tér 36.
Telefonszáma: (34) 513-010
Fax száma: (34) 316-259
Név: Dr. Rozsnyói György
E-mail cím: kemkik@kemkik.hu;
*************************************************
Nógrád Megyei Békéltető Testület
Címe: 3100 Salgótarján, Alkotmány út 9/a
Telefonszám: (32) 520-860
Fax száma: (32) 520-862
Név: Dr. Pongó Erik
E-mail cím: nkik@nkik.hu;
*************************************************
Pest Megyei Békéltető Testület
Címe: 1119 Budapest, Etele út 59-61. 2. em. 240.
Telefonszáma: (1)-269-0703
Fax száma: (1)-269-0703
Név: dr. Csanádi Károly
E-mail cím: pmbekelteto@pmkik.hu
Honlap cím: www.panaszrendezes.hu
*************************************************
Somogy Megyei Békéltető Testület
Címe: 7400 Kaposvár, Anna utca 6.
Telefonszáma: (82) 501-000
Fax száma: (82) 501-046
Név: Dr. Novák Ferenc
E-mail cím: skik@skik.hu;
*************************************************
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Békéltető Testület
Címe: 4400 Nyíregyháza, Széchenyi u. 2.
Telefonszáma: (42) 311-544, (42) 420-180
Fax száma: (42) 311-750
Név: Görömbeiné dr. Balmaz Katalin
E-mail cím: bekelteto@szabkam.hu;
*************************************************
Tolna Megyei Békéltető Testület
Címe: 7100 Szekszárd, Arany J. u. 23-25.
Telefonszáma: (74) 411-661
Fax száma: (74) 411-456
Név: Mátyás Tibor
E-mail cím: kamara@tmkik.hu;
*************************************************
Vas Megyei Békéltető Testület
Címe: 9700 Szombathely, Honvéd tér 2.
Telefonszáma: (94) 312-356
Fax száma: (94) 316-936
Név: Dr. Kövesdi Zoltán
E-mail cím: pergel.bea@vmkik.hu
*************************************************
Veszprém Megyei Békéltető Testület
Címe: 8200 Veszprém, Budapest u. 3.
Telefonszáma: (88) 429-008
Fax száma: (88) 412-150
Név: Dr. Óvári László
E-mail cím: vkik@veszpremikamara.hu
*************************************************
Zala Megyei Békéltető Testület
Címe: 8900 Zalaegerszeg, Petőfi utca 24.
Telefonszáma: (92) 550-513
Fax száma: (92) 550-525
Név: dr. Koczka Csaba
E-mail cím: zmbekelteto@zmkik.hu

Bírósághoz fordulás lehetősége: a Vásárló fogyasztó jogvitából eredő követeléseinek érvényesítése céljából bírósághoz fordulhat.

Tearaktár Kft.

Adatvédelmi nyilatkozat

A Teaklipper Teabolt adatvédelmi nyilatkozata: 

Adatvédelmi nyilvántartási számunk: NAIH-89843/2015.

2011. évi CXII. törvény
az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 20. § értelmében
előzetesen tájékoztatni kell a felhasználót adatai kezeléséről

Az érintett előzetes tájékoztatásának követelménye
20. § (1) Az érintettel az adatkezelés megkezdése előtt közölni kell, hogy az adatkezelés hozzájáruláson alapul vagy kötelező.
(2) Az érintettet az adatkezelés megkezdése előtt egyértelműen és részletesen tájékoztatni kell az adatai kezelésével kapcsolatos minden tényről, így különösen az adatkezelés céljáról és jogalapjáról, az adatkezelésre és az adatfeldolgozásra jogosult személyéről, az adatkezelés időtartamáról, arról, ha az érintett személyes adatait az adatkezelő a 6. § (5) bekezdése alapján kezeli, illetve arról, hogy kik ismerhetik meg az adatokat. A tájékoztatásnak ki kell terjednie az érintett adatkezeléssel kapcsolatos jogaira és jogorvoslati lehetőségeire is.
(3) Kötelező adatkezelés esetén a tájékoztatás megtörténhet a (2) bekezdés szerinti információkat tartalmazó jogszabályi rendelkezésekre való utalás nyilvánosságra hozatalával is.
(4) Ha az érintettek személyes tájékoztatása lehetetlen vagy aránytalan költséggel járna, a tájékoztatás megtörténhet az alábbi információk nyilvánosságra hozatalával is:
a) az adatgyűjtés ténye,
b) az érintettek köre,
c) az adatgyűjtés célja,
d) az adatkezelés időtartama,
e) az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye,
f) az érintettek adatkezeléssel kapcsolatos jogainak és jogorvoslati lehetőségeinek ismertetése, valamint
g) ha az adatkezelés adatvédelmi nyilvántartásba vételének van helye, az adatkezelés nyilvántartási száma.

Teaklipper Teabolt üzemeltetője a Tearaktár Kft., a birtokába jutott adatokat bizalmasan kezeli, kizárólag a rendelések teljesítéséhez és vásárlással kapcsolatos célokra használja fel. Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha az a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozónkként működik közre, pl. futárszolgálat, aki az Tearaktár Kft.-től kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni. Adatai kezelésekor a 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról törvénynek megfelelően járunk el.

A vásárló által a regisztrációkor megadott e-mail címeket kizárólag a Teaklipper Teabolttal kapcsolatos hírlevelek, tájékoztatóanyagok eljuttatására használjuk, melyet előzetesen a vásárlók regisztrációjukkal elfogadtak. A Teaklipper Teabolt a hírlevélre jelentkezőknek csak a kért hírlevelet fogja küldeni. A listáról bármikor lejelentkezhet. 

Önnek, jogában áll megismernie, illetve szükség esetén módosítania az általunk Önről nyilvántartott adatokat, továbbá jogában áll kérnie, hogy ezeket az adatokat töröljük rendszerünkből. A törlés lehetőségéről és mikéntjéről hírlevelünk alján lévő információs sávban tájékoztatjuk. A törlést kérheti még az ügyfélszolgálat telefonszámán: +36 70/4348-369,  vagy a teabolt(kukac)teaklipper.hu e-mail címen.


Az adatkezelés biztonsága, az adatok tárolása

Az Tearaktár Kft. törekszik minden tőle elvárható intézkedést megtételére annak érdekében, hogy az általa használt informatikai rendszerek biztonságát megvalósítsa, különös tekintettel a weboldalon tárolt adatokhoz való jogosulatlan hozzáférés megakadályozására.

A megadott személyes adatok harmadik fél részére nem hozzáférhetőek. Kivételt képez a megrendelés kézbesítését végző futárszolgálat, amely a kézbesítéshez feltétlenül szükséges adatokat nem tárolhatja. Kivélt képez még a bíróság, az ügyész, a nyomozó hatóság, a szabálysértési hatóság, a közigazgatási hatóság, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság, illetőleg jogszabály felhatalmazása alapján más szervek általi megkeresés. A Tearaktár Kft. a hatóságok részére – amennyiben azok a pontos célt és az adatok körét megjelölik – személyes adatot csak annyit és olyan mértékben ad ki, amely a megkeresés céljának megvalósításához feltétlenül szükséges.

Az Adatkezelő adatmegőrzési helyei: Tearaktár Kft telephelyén, Adatfeldolgozóinál, valamint a Shoprenter.hu Kft. (webáruház szolgáltató) szerverhoszting helyén (A ShopRenter.hu Kft. adatvédelmi nyilatkozatáról itt elérhető:http://www.shoprenter.hu/egyeb/adatvedelmi-nyilatkozat/).

Az Adatkezelő elérhetősége

A szolgáltató neve: Tearaktár Kft.
A szolgáltató székhelye: 9025 Győr, Kereszt u. 7.
A szolgáltató telephelye: 9023 Győr, Mester u. 1. 3/413 iroda
A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: teabolt@teaklipper.hu
A szolgáltató cégjegyzékszáma: Győr-Moson-Sopron Megyei Bíróság 08-09-023157
A szolgáltató adószáma: 23829255-2-08
Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve: Győr-Moson-Sopron Megyei Bíróság
A szolgáltató telefonszáma: +36 70 4348369
Adatvédelmi nyilvántartási száma: NAIH-89843/2015.
A szerződés nyelve: magyar

Teaklipper Webáruház tárhelyszolgáltatója

A tárhely-szolgáltató neve: UNAS Online Kft.
A tárhely-szolgáltató címe: 9400 Sopron, Major köz 2. I/15
A tárhely-szolgáltató e-mail címe: unas(kukac)unas.hu
A tárhely-szolgáltató weboldala: www.unas.hu

A cookie-k (sütik) kezelése

A weboldal összes szolgáltatásának igénybevételéhez a cookie-k (sütik) elfogadása szükséges.
A cookie (süti) egy olyan adat, amit a szerver küld a felhasználó böngészőjének, amelyet a felhasználó számítógépe tárol.
Amennyiben nem szeretné engedélyezni a cookie-k használatát, letilthatja azt internet böngészőjének beállíttások menüpontjában. 
A cookie-k letiltása esetén a weboldal szolgáltatásáinak egy része nem használható vagy csak korlátozottan használható.
A cookie-kban személyes adatok nem kerülnek tárolásra.


Jogorvoslati lehetőségek

Az Érintett tájékoztatást kérhet adatai kezeléséről, valamint kérheti személyes adatainak módosítását, törlését az Adatkezelő feltüntetett elérhetőségein keresztül.

Jogorvoslati lehetőséggel, panasszal a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál lehet élni:

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
1024 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.
Honlap: http://www.naih.hu


Az oldalon fellelhető információk tulajdonjoga 

Kijelentjük, hogy az Tearaktár Kft. birtokolja az oldalainkon látható információkat. A www.teaklipper.hu oldalainak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Tilos továbbá a tőlünk származó információk, cikkek árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése. A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.
Aki a webáruházunkba regisztrálja magát, az adatvédelmi nyilatkozatunkat elfogadottnak tekinti, azzal egyetért.

Amennyiben olyan kérdése van, amelyre itt nem kapott választ, kérem írjon a teabolt(kukac)teaklipper.hu e-mail címre.

A Teaklipper Teabolt adatvédelmi nyilatkozata:

 A Teaklipper Teabolt adatvédelmi nyilatkozata: 

Adatvédelmi nyilvántartási számunk: NAIH-89843/2015.

2011. évi CXII. törvény
az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 20. § értelmében
előzetesen tájékoztatni kell a felhasználót adatai kezeléséről

Az érintett előzetes tájékoztatásának követelménye
20. § (1) Az érintettel az adatkezelés megkezdése előtt közölni kell, hogy az adatkezelés hozzájáruláson alapul vagy kötelező.
(2) Az érintettet az adatkezelés megkezdése előtt egyértelműen és részletesen tájékoztatni kell az adatai kezelésével kapcsolatos minden tényről, így különösen az adatkezelés céljáról és jogalapjáról, az adatkezelésre és az adatfeldolgozásra jogosult személyéről, az adatkezelés időtartamáról, arról, ha az érintett személyes adatait az adatkezelő a 6. § (5) bekezdése alapján kezeli, illetve arról, hogy kik ismerhetik meg az adatokat. A tájékoztatásnak ki kell terjednie az érintett adatkezeléssel kapcsolatos jogaira és jogorvoslati lehetőségeire is.
(3) Kötelező adatkezelés esetén a tájékoztatás megtörténhet a (2) bekezdés szerinti információkat tartalmazó jogszabályi rendelkezésekre való utalás nyilvánosságra hozatalával is.
(4) Ha az érintettek személyes tájékoztatása lehetetlen vagy aránytalan költséggel járna, a tájékoztatás megtörténhet az alábbi információk nyilvánosságra hozatalával is:
a) az adatgyűjtés ténye,
b) az érintettek köre,
c) az adatgyűjtés célja,
d) az adatkezelés időtartama,
e) az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye,
f) az érintettek adatkezeléssel kapcsolatos jogainak és jogorvoslati lehetőségeinek ismertetése, valamint
g) ha az adatkezelés adatvédelmi nyilvántartásba vételének van helye, az adatkezelés nyilvántartási száma.

Teaklipper Teabolt üzemeltetője a Tearaktár Kft., a birtokába jutott adatokat bizalmasan kezeli, kizárólag a rendelések teljesítéséhez és vásárlással kapcsolatos célokra használja fel. Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha az a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozónkként működik közre, pl. futárszolgálat, aki az Tearaktár Kft.-től kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni. Adatai kezelésekor a 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról törvénynek megfelelően járunk el.

A vásárló által a regisztrációkor megadott e-mail címeket kizárólag a Teaklipper Teabolttal kapcsolatos hírlevelek, tájékoztatóanyagok eljuttatására használjuk, melyet előzetesen a vásárlók regisztrációjukkal elfogadtak. A Teaklipper Teabolt a hírlevélre jelentkezőknek csak a kért hírlevelet fogja küldeni. A listáról bármikor lejelentkezhet. 

Önnek, jogában áll megismernie, illetve szükség esetén módosítania az általunk Önről nyilvántartott adatokat, továbbá jogában áll kérnie, hogy ezeket az adatokat töröljük rendszerünkből. A törlés lehetőségéről és mikéntjéről hírlevelünk alján lévő információs sávban tájékoztatjuk. A törlést kérheti még az ügyfélszolgálat telefonszámán: +36 70/4348-369,  vagy a teabolt(kukac)teaklipper.hu e-mail címen.


Az adatkezelés biztonsága, az adatok tárolása

Az Tearaktár Kft. törekszik minden tőle elvárható intézkedést megtételére annak érdekében, hogy az általa használt informatikai rendszerek biztonságát megvalósítsa, különös tekintettel a weboldalon tárolt adatokhoz való jogosulatlan hozzáférés megakadályozására.

A megadott személyes adatok harmadik fél részére nem hozzáférhetőek. Kivételt képez a megrendelés kézbesítését végző futárszolgálat, amely a kézbesítéshez feltétlenül szükséges adatokat nem tárolhatja. Kivélt képez még a bíróság, az ügyész, a nyomozó hatóság, a szabálysértési hatóság, a közigazgatási hatóság, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság, illetőleg jogszabály felhatalmazása alapján más szervek általi megkeresés. A Tearaktár Kft. a hatóságok részére – amennyiben azok a pontos célt és az adatok körét megjelölik – személyes adatot csak annyit és olyan mértékben ad ki, amely a megkeresés céljának megvalósításához feltétlenül szükséges.

Az Adatkezelő adatmegőrzési helyei: Tearaktár Kft telephelyén, Adatfeldolgozóinál, valamint a Shoprenter.hu Kft. (webáruház szolgáltató) szerverhoszting helyén (A ShopRenter.hu Kft. adatvédelmi nyilatkozatáról itt elérhető:http://www.shoprenter.hu/egyeb/adatvedelmi-nyilatkozat/).

Az Adatkezelő elérhetősége

A szolgáltató neve: Tearaktár Kft.
A szolgáltató székhelye: 9025 Győr, Kereszt u. 7.
A szolgáltató telephelye: 9023 Győr, Mester u. 1. 3/413 iroda
A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: teabolt@teaklipper.hu
A szolgáltató cégjegyzékszáma: Győr-Moson-Sopron Megyei Bíróság 08-09-023157
A szolgáltató adószáma: 23829255-2-08
Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve: Győr-Moson-Sopron Megyei Bíróság
A szolgáltató telefonszáma: +36 70 4348369
Adatvédelmi nyilvántartási száma: NAIH-89843/2015.
A szerződés nyelve: magyar

Teaklipper Webáruház tárhelyszolgáltatója

A tárhely-szolgáltató neve: UNAS Online Kft.
A tárhely-szolgáltató címe: 9400 Sopron, Major köz 2. I/15
A tárhely-szolgáltató e-mail címe: unas(kukac)unas.hu
A tárhely-szolgáltató weboldala: www.unas.hu


A cookie-k (sütik) kezelése

A weboldal összes szolgáltatásának igénybevételéhez a cookie-k (sütik) elfogadása szükséges.
A cookie (süti) egy olyan adat, amit a szerver küld a felhasználó böngészőjének, amelyet a felhasználó számítógépe tárol.
Amennyiben nem szeretné engedélyezni a cookie-k használatát, letilthatja azt internet böngészőjének beállíttások menüpontjában. 
A cookie-k letiltása esetén a weboldal szolgáltatásáinak egy része nem használható vagy csak korlátozottan használható.
A cookie-kban személyes adatok nem kerülnek tárolásra.


Jogorvoslati lehetőségek

Az Érintett tájékoztatást kérhet adatai kezeléséről, valamint kérheti személyes adatainak módosítását, törlését az Adatkezelő feltüntetett elérhetőségein keresztül.

Jogorvoslati lehetőséggel, panasszal a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál lehet élni:

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
1024 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.
Honlap: http://www.naih.hu


Az oldalon fellelhető információk tulajdonjoga 

Kijelentjük, hogy az Tearaktár Kft. birtokolja az oldalainkon látható információkat. A www.teaklipper.hu oldalainak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Tilos továbbá a tőlünk származó információk, cikkek árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése. A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.
Aki a webáruházunkba regisztrálja magát, az adatvédelmi nyilatkozatunkat elfogadottnak tekinti, azzal egyetért.

Amennyiben olyan kérdése van, amelyre itt nem kapott választ, kérem írjon a teabolt(kukac)teaklipper.hu e-mail címre.