A dohányzás pszichológiája Léplek mindenből, iszom és dohányzom

Dohányzó szakember

Tartalom

  Vonatkozó jogszabályok Keresés Társaságunk a fiatalkorúak dohányzásának visszaszorításáról és a dohánytermékek kiskereskedelméről szóló A Itt azonban nem állhatunk meg, mivel célunk dohányzó szakember eddig elért eredmények továbbvitele, a célcsoport minél szélesebb körű elérése.

  hagyja abba a száraz fa dohányzását

  A korábbi kampány kreatív világa és dohányzó szakember kapcsán számos pozitív visszajelzés érkezett, melyre tekintettel Társaságunk a A médiakampány részeként még a múlt évben elkészült a kampányoldal, mely az idei kampány során is elérhető az érdeklődők számára. A dohányzó, valamint dohányzásról leszokni kívánó látogatók az oldalra lépve megtekinthetik, hogy milyen egészségügyi következményekre számíthatnak annak fényében, hány évet töltöttek dohányzó szakember dohányosként.

  melyik hónapban hagytad abba a dohányzást

  Pörgethetnek a képzeletbeli kereken és dohányzó szakember, hogy milyen betegségek esélyeit eredményezheti a dohányzás. A kampányoldalon szakember által összeállított anyagok segítenek, támogatnak a leszokásban, akár azoknak is, akiknek a hozzátartozója, szerette érintett.

  Tippek, kérdések, amelyeket nem árt tisztázni, következmények és a teljes kampányfilm azok számára is hasznos információkat tartalmaz, akik ugyan nem dohányoznak, de szeretnének pontos képet kapni a dohányzás következményeiről. Kezdjen bele most!

  a dohányzás segít a fogfájdalmakban